30 Temmuz 2011 Cumartesi

İsa Kayacan'a, yeni ödül

Gazeteci – Yazar İsa Kayacan’a bir ödül de
Hüseyin Gazi Kültür Sanat Vakfı ve Derneği’nden
            ANKARA- (Ece Ajans)- Merkezleri Ankara’da bulunan, Hüseyin Gazi Kültür Sanat Vakfı, Hüseyin Gazi Derneğince, Gazeteci - Yazar İsa Kayacan’a “Türk Kültürüne ve Basınına Hizmet Ödülü” verildi.
16 Temmuz 2011 tarihinde, Hüseyin Gazi’deki Cem evinde düzenlenen törenle, Gazeteci, Yazar ve Araştırmacı İsa Kayacan’a verilen plaket ve ödül belgesinde yazılanlar:
Plâket (Kayacan’ın aldığı 224.plâket); Hüseyin Gazi Vakıf ve Derneği (Amblem): Ödül Belgesi (Plaket); Sayın Prof. Dr. İsa Kayacan; Türk Kültür, Edebiyat ve Basınına, Kurumumuzun tanıtılmasında katkılarınızdan dolayı Vakıf ve Derneğimizce, bu onura lâyık görüldünüz. Teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim (Gülağ Öz, Vakıf ve Dernek Başkanı- 16 Temmuz 2011, Ankara)
Onur Belgesi: Uzun yıllardır Türk Dünyası kültürüne ve basın hayatına yazılarıyla, araştırmarıyla ve gazeteciliğiyle hizmet veren; Sayın İsa Kayacan’a, Vakfımızın Yönetim Kurulu kararıyla; “Türk Kültürüne ve Basınına Hizmet Ödülü” verilmiştir. Tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dileriz. (Gülağ Öz, Hüseyin Gazi Kültür Sanat Vakfı, Hüseyin Gazi Derneği Başkanı, 16 Temmuz 2011- Ankara)

Hiç yorum yok: