27 Mart 2013 Çarşamba

Gazeteci-Yazar İsa Kayacan’a Burdur Valiliğinden Ödül

HABER.. HABER... 
Gazeteci-Yazar İsa Kayacan’a
Burdur Valiliğinden Ödül
            BURDUR  (Ece Ajans)- Kütüphane Haftası çerçevesinden 25 Mart 2013 tarihinde, Öğretmenevi Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi salonunda düzenlenen törende; Gazeteci-Yazar, Araştırmacı Prof. Dr. İsa Kayacan’a, Burdur Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Plaketi ve teşekkür belgesi verildi.
           Burdur Valisi Nurettin Yılmaz imzalı; “Sayın İsa Kayacan, Kültürümüzün yayılması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için insanlığa kazandırmış olduğunuz eserler ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim” denilen plâket ve teşekkür belgesi, İsa Kayacan’ın yeğeni, Gazeteci ve işadamı Hüseyin Kayacan tarafından alındı.
          06 Haziran 2000 tarih ve 47 sayılı Vali Kaya Uyar imzalı İsa Kayacan’a verilen teşekkür belgesinde de;
          -“Sayın İsa Kayacan, Gazeteci-Yazar; İlimiz Halk Kütüphanesine yapmış olduğunuz kitap ve dergi bağışları ile koleksiyonumuzun zenginleşmesine katkınızdan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım” denilmişti.
           Aralarında, Burdur’la ilgili olanların da bulunduğu, 130 ayrı kitabı yayınlanan Gazeteci-Yazar İsa Kayacan’ın, Burdur ağırlıklı olmak üzere değişik kütüphane ve kuruluşlara bağışladığı kitap ve dergi sayısı 32 bine ulaşırken; Burdur, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Kütüphanesiyle, Tefenni Meslek Yüksek Okuluna bağışladığı kitap ve dergi sayısı da 1500’ler dolayındadır. 

Hiç yorum yok: